DEÜ Kariyer Günleri Tınaztepe Kampüsü’nde Yapıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün geleneksel olarak her yıl organize ettiği Kariyer Fuarı etkinliklerinin en geniş kapsamlısı, 6-7 Mart 2018 tarihlerinde Tınaztepe yerleşkesinde düzenlendi. Fuara katılan yaklaşık 50 ulusal ve uluslararası firma Mühendislik Fakültesi ortak yerleşkesinde stant açtı. Stantları ziyaret eden Mühendislik, Fen Bilimleri ve Mimarlık alanlarında eğitim gören öğrenciler açık iş pozisyonları ile staj olanakları hakkında bilgi verdi. Ayrıca DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ofisinde düzenlenen mülakatlar, DEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlık Konferans Salonu’nda atölye yapılan çalışmalarla öğrenciler iş dünyası hakkında deneyim kazandı.