DEÜ Haberler

DEÜ VE BALÇOVA TERMAL OTEL ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

3.451

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ile Balçova Termal arasında, otel hizmetlerinden indirimli olarak DEÜ mensuplarının yararlanması için indirim protokolü imzalandı. Protokolün DEÜ çalışanları ile birinci derece yakınlarını kapsadığı ve yılsonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ve Balçova Termal Otel arasında, üniversite çalışanları ve birinci derece yakınlarına yönelik indirimleri kapsayan protokol DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik ve Balçova Termal Otel Fizik Tedavi Merkezi Başhekimi Uzman Dr. Salih Karakaya arasında imzalandı. Protokole DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Hüseyin Çatal, DEÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Recep Yiğit ile Balçova Termal Otel Fizik Tedavi Merkezi Başhekimi Uzman Dr. Salih Karakaya ve Balçova Termal Otel Satış ve Pazarlama Şefi İzzet Soykan katıldı.

Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokolde konuşan DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, “Üniversitemiz, bilim ve teknoloji üretmenin yanında tüm akademisyen ve çalışanlarına da birçok hizmet ve ayrıcalık sunmak için çalışmalar yürütmektedir. Balçova Termal Otel ile yaptığımız bu indirim protokolü, çeşitli hizmetlerden yüzde 10 ila 20 arasında indirim sağlayacaktır. Sağlık konusunda önemli tecrübesi olan ve dünyanın birçok yerinden konuklar ağırlayan Balçova Termal Otel ile ortak çalışmalar yapma noktasında görüşmeler yürüteceğiz. Protokolümüz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

BEKLİYORUZ

Balçova Termal Otel Fizik Tedavi Merkezi Başhekimi Uzman Dr. Salih Karakaya ise, “Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin, saygıdeğer çalışanları ve yakınlarına yönelik bu indirim protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yıl boyunca sürecek olan protokol ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon programlarında belirlenen güncel fiyatlardan yüzde 15, konaklama, restaurant, kafeterya, Aquacity ile Kaplıca ve Kür Merkezi günübirlik hizmetlerinden yüzde 20, düğün ve ziyafetlerde ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacak. Tüm konuklarımızı Balçova Termal Otele bekliyoruz” diye konuştu.

İlgili Yazılar