GELENEKSEL Z RAPORU SERGİSİ AÇILDI!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2017/2018 Akademik Yılı Bitirme Projeleri Sergisi; her yıl bölümlerinden mezun olan öğrencilerin yüksek motivasyon ve lisans eğitimini iyi bir deneyimle bitirmek amacıyla EGE Kadın Dayanışma Vakfı (EKDAV)’ın işbirliğiyle ve sponsor kuruluşların desteği ile Z Raporu gerçekleştirildi.

Bu yıl 7.si düzenlenen Z Raporu bitirme projeleri seçkisi, öğrencilerin yüksek motivasyonla mezun olması, eğitim yılını daha iyi bir deneyimle tamamlamaları ve yapılan üretimlerin meyvelerini toplamaları amacıyla her akademik yılın sonunda, öncü sivil toplum kuruluşlarının da büyük destekleriyle açılmaktadır. Sergi bu yıl 11 bölümün 22 Anasanat/Anabilim dalından kendilerini kanıtlamış bitirme projelerini bir araya getirdi. Z Raporu 2017/2018, 29 Haziran 2018 tarihine dek DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Kazım Türker Galerisi’nde izlenebilir.