DEÜ Haberler

İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU 4. TURİZM KARİYER ZİRVESİ YAPILDI

2.287

“Turizm Kariyer Günleri” 4.zirvesi Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. İzmir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Berrin Onaran, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nilüfer Koçak ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Turgay Bucak’ın katıldığı etkinliğe ilgi büyüktü.

Turizm Kariyer Günleri 4.zirvesi, DEÜ Buca Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. 4.Kariyer günleri açılış konuşmasında DEÜ İzmir Meslek Yüksek Okulu (İMYO) Müdürü Prof. Dr. Berrin Onaran öğrencilerle turizm sektörünün önemli temsilcileriyle buluşmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Onaran, “Öğrencilerin mezun olduklarında karşılaşacakları sorunları en aza indirmek için bilgi alışverişinin öğrencilerimiz için önemini biliyoruz. Bilinçli ve bilgili mezun olmalarını sağlamaya çalışıyoruz ve bundan dolayı mutluyuz.” dedi.

Kariyer gününün ana sponsorlarından birisi olan Kaya İzmir Termal Otel’den Satış Müdürü Ali Yazıcıoğlu’nun öğrencilere yönelik yaptığı sunum büyük ilgi gördü. Lux Bodrum Resort& Residences Genel Müdürü Hakan Oral’ın yaptığı konuşma sonrası otel görevlileri ve öğrencilerin birebir yaptığı görüşmelerle program sona erdi.

İlgili Yazılar