DEÜ Haberler

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ GELECEĞE YÖN VERECEK

1.761

Dokuz Eylül Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösteren öğrenci kulüpleriyle bir araya gelen Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik,  bu kulüplerinin öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağladığını ve üniversitenin geleceğine yön verdiğini söyledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (DEÜ-SKS) tarafından organize edilen ‘Öğrenci Kulübü Buluşması’, Dokuz Eylül Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) Bordo Salonda düzenlendi.  Üniversitede çatısı altında faaliyet gösteren kulüp temsilcilerinin katıldığı programda öğrenciler, istek ve önerilerini sıralarken; geleceğe ilişkin fikirlerini ve beklentilerini paylaştılar.

DEÜ Genel Sekteri Doç. Dr. Recep Yiğit, DEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Kamil Koçak, DESEM Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Murat Çolak, DEÜ-SKS Başkanı Ahmet Kaya, çok sayıda akademik ve idari personelin katıldığı programda konuşan DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, bu kulüplerin öğrencilerin hem bireysel hem de sosyal gelişimine katkı sağladığını söyledi.

Üniversite yönetimi olarak; sosyal faaliyetler ve öğrenci kulüpleri konusunda her fikre ve öneriye açık olduklarını kaydeden Rektör Vekili Çelik, “Öğrenci kulüpleri aynı zamanda üniversitemizin de geleceğine yön veriyor. Çünkü burada yetişen ve kendini geliştiren gençlerimiz, üniversitemizde hem akademik hem de idari görevler üstlenecekler. Dolayısıyla söz konusu yapı ile kendi kendini besleyen ve büyüten çok güzel bir üniversiteye sahibiz” dedi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Rektör Vekili Çelik, “Öğrencilerimizin özgün ve parlak fikirleri bizler için çok değerli. Onlar, gerçekten çok yaratıcılar ve geleceğe dair sahip oldukları enerji ile de bizleri daha iyisini yapmak için motive ediyorlar. Üniversitemiz, öğrenci kulüplerine her zaman önem verdi bundan sonra da böyle devam edecek” diye konuştu.

İlgili Yazılar