DEÜ Haberler

REKTÖR HOTAR, ONKOLOJİ SERVİSİNDEKİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

3.861

DEÜ Nevvar – Salih İşgören Çocuk Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji servisinde tedavi gören minik hastalara sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Rektör Nükhet Hotar, “Hastanemizde misafir ettiğimiz sevgili çocuklarımızı, sağlıklı şekilde uğurlamak en büyük arzumuz. Dokuz Eylül Üniversitesi olarak elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü (DEÜ) Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ Nevvar – Salih İşgören Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuk hastaları ve ailelerini ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Rektör Hotar, onlara hediyeler vererek sohbet etti. Hastane yetkililerinden onkoloji ve hematoloji servisleriyle ilgili bilgiler alan Rektör Hotar, “Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın daha konforlu bir tedavi süreci geçirebilmeleri için servislerimizde iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdik. Biz onları hasta olarak görmüyoruz. Onlar bizim minik misafirlerimiz. Hastanemizde tedavi cihazlarından bina düzenlemesine, hasta odalarından altyapı hizmetlerinin iyileştirilmesine kadar birçok fiziki yenileme çalışmaları yaptık. Tek dileğimiz, misafir ettiğimiz çocuklarımızın sağlıklarına kavuşarak buradan ayrılmalarıdır” dedi.

HASTA YAKINLARINA ZİYARET

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dokuz Eylül Üniversitesi olarak tedavi sürecindeki çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Onların tüm ihtiyaçlarının karşılanması ve isteklerinin yerine getirilmesi için üniversitemizin imkânlarını seferber ediyoruz. Çocuklarımıza acil şifalar, ailelerine de sabır diliyorum. Hastanemizde en uygun tıbbi hizmet, tedavi ve bakımları yapılan misafirlerimize manevi ve psikolojik destek sağlamak için sık sık bir araya geleceğiz.”

İlgili Yazılar