DEÜ Haberler

REKTÖR VEKİLİ ÇELİK KORUMA VE GÜVENLİK PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

1.947

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Buca Eğitim Fakültesi yerleşkesi içinde  Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü personeli ile iftarda buluştu. Mesai arkadaşlarıyla aynı sofrada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Erdal Çelik, “Ramazan Ayı paylaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Biz de öğrencilerimizle, akademisyenlerimizle ve idari personelimizle bu mübarek ay boyunca iftarda buluşmaya devam ediyoruz.” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Buca Eğitim Fakültesi yerleşkesi içinde  hazırlanan iftar sofrasında Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğine katıldı. İftara Genel Sekreter Doç. Dr. Recep Yiğit, iftar yemeğine sponsor olan Batı Mutfak sahibi iş adamı Özgür Barut, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Tügen, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turgay Bucak, Koruma ve Güvenlik Müdürü İsmail Sevinç, Koruma ve Güvenlik Müdür Yardımcısı Bülent Apiş ve üniversite yerleşkelerinde görevli birçok koruma ve güvenlik personeli katıldı.  Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, maneviyatın yükseldiği mübarek Ramazan Ayı’nda idari personelimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Üniversitemiz yerleşkelerinde huzur ve güvenliği sağlayan Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü personeli bizler için çok değerli mesai arkadaşlarımızdır. Motivasyonu arttıran ve kurumsal aidiyeti güçlendiren bu tip buluşmalar, öğrencilerimizle, idari personelimizle ve akademisyenlerimizle birlik ve beraberliği pekiştirmektedir.” dedi.

İftar yemeğinden sonra Batı Mutfak Yemek Şirketi sahibi Özgür Bulut’a teşekkür plaketinin verilmesinden sonra toplu fotoğraf çekildi.

 

İlgili Yazılar