DEÜ Haberler

REKTÖR VEKİLİ ÇELİK, ÖĞRENCİLERLE EUROLEAGUE FİNALİNİ İZLEDİ

1.887

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, sosyal medya üzerinden gelen davet üzerine THY EuroLeague Final Four’unda İspanyol temsilcisi Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş takımlarının basketbol maçını öğrencilerle birlikte izledi.

DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Çelik, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşarak Fenerbahçe maçını izlemek isteyen öğrencileri kırmadı. Fen- Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda 1907 Ünifeb 9 Eylül taraftar grubuyla birlikte THY EuroLeague Final Four 2018 karşılaşması olan Fenerbahçe Doğuş – Real Madrid basketbol maçını izleyen Çelik, heyecanlı dakikalar yaşadı.

Maçın ardından DEÜ Haber Muhabirine açıklama yapan DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, organizasyonun yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mücadelemiz çok iyiydi. Daha da iyisi öğrencilerimizle bir arada olmaktı. Öğrencilerimizi çok seviyoruz ve onların rahatı, mutluluğu, huzuru ve geleceğe güvenle hazırlanması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Her alanda kendilerini destekleyeceğiz” dedi.

ATKI HEDİYE ETTİLER

1907 Ünifeb 9 Eylül taraftar grubu üyeleri de, davetlerini kırmayan Rektör Vekili Çelik’e teşekkür ederek, yeni etkinliklere katılma sözü aldı. Rektör Vekili Çelik’e Fenerbahçe Doğuş Basketbol takımı atkısını hediye eden taraftar grubu üyeleri, gece sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Fenerbahçe Doğuş- Real Madrid basketbol maçı 85-80 Real Madrid’in üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz turnuvada Avrupa ikincisi oldu.

İlgili Yazılar