REKTÖR VEKİLİ ÇELİK, ÖĞRENCİLERLE İFTAR BULUŞMALARINA BAŞLADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, DEÜ Tıp Fakültesi yemekhanesinde öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. Öğrencilerle aynı sofrada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Erdal Çelik, “Ramazan Ayı paylaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Biz de öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve idari personelimize bu mübarek ay boyunca iftar yemeklerini Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı (SKS) bünyesindeki Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi Öğrenci Yemekhanelerinde ücretsiz İftar Yemeği vereceğiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu. DEÜ Tıp Fakültesi öğrenci yemekhanesinde Genel Sekreter Doç. Dr. Recep Yiğit, Başhekim Prof. Dr. Mete Edizer ve SKS Başkanı Ahmet Kaya’nın eşlik ettiği Prof. Dr. Erdal Çelik, maneviyatın yükseldiği mübarek Ramazan Ayı’nda öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Onlar sadece eğitim öğretim için Üniversitemize gelmiş gençler değiller. Onlar bize ailelerinin emaneti. Bir baba şefkatiyle onlara yaklaşmak bizim boynumuzun borcu. Bir taraftan verdiğimiz eğitimle ilime, bilime, ülkeye hizmet edecek hayırlı evlatlar yetiştirirken bir taraftan da ortak manevi duygularımızı paylaşıyoruz” dedi. Ramazan Ayı’nın paylaşma, birlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Erdal Çelik, Ramazan boyunca iftar yemeklerinin Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) bünyesindeki Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi Öğrenci Yemekhanelerinde öğrencilere, idari personele ve akademisyenlere ücretsiz olacağını belirtti.