DEÜ Haberler

REKTÖR VEKİLİ ÇELİK’TEN BAŞKAN BAKICI’YA ZİYARET

1.650

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çelik, “Özellikle bölgenin dokusuna uygun yeni programların açılması için yöre halkına ciddi destekler veriyoruz” dedi.

Efes Meslek Yüksekokulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Senato Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Senato Toplantısı öncesi Başkan Bakıcı’yla bir araya gelen Rektör Vekili Erdal Çelik’e, DEÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Recep Yiğit, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mete Edizer ile Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Hamdi Deliormanlı da eşlik etti. Üniversite senato üyelerinin yanı sıra dekanlar ve meslek yüksekokulu müdürleri de toplantıya katıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Efes Meslek Yüksekokulu bünyesinde yeni bölümlerin açılmasını önemsediklerini belirterek, ” Selçuk Belediyesi, geçmiş dönemde de Dokuz Eylül Üniversitesi ile çalıştığını görüyorum. Bu artarak devam edecektir. Özellikle bölgenin dokusuna uygun yeni programların açılması için yöre halkına ciddi destekler veriyoruz. Yeni bölümlerin açılması konusunda Efes Meslek Yüksekokulu Müdürümüzle birlikte ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle toplanıp hangi yeni programlar açılabileceği konusunda bir toplantı da yapacağız” dedi. Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Hamdi Deliormanlı ise Efes Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılması planlanan yeni bölümler hakkında bilgi verdi.

Başkan Bakıcı da, bölgesel kalkınma açısından kentin dinamiklerine uygun yükseköğrenim kurumlarının varlığının da büyük önem taşıdığını kaydetti.

SENATO TOPLANTISINA KATILDILAR

Gerçekleşen görüşmenin ardından DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Recep Yiğit ile Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Hamdi Deliormanlı Dokuz Eylül Üniversitesi Senato Toplantısı’na katılmak üzere Efes Meslek Yüksekokulu’na geçti.

İlgili Yazılar