DEÜ Haberler

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ İFTAR İÇİN İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

2.066

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) yönetimi ve Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, İlahiyat Fakültesi öğrencileriyle iftar sofrasında buluştu. Öğrencilerle birlikte yaptıkları iftar nedeniyle mutluluk duyduğunu kaydeden Çelik, “Ramazan paylaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. Biz de öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve idari personelimize bu mübarek ay boyunca öğrencilerimizle bir arada olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) yönetimi Ramazan ayı boyunca öğrencilerle iftar buluşmalarına devam ediyor. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı (SKS) bünyesindeki Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi öğrenci yemekhanelerinde ücretsiz olarak iftar yemeği verildiğini kaydeden Rektör Vekili Çelik, Ramazan ayı boyunca öğrencilerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

İftara; DEÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Recep Yiğit ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Şah Yasdıman katıldı. Maneviyatın yükseldiği Ramazan Ayı’nda öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirten DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, “ Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek ramazanın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Öğrencilerimiz, bizim için çok değerli, onlara yönetici olarak bakmıyoruz, bir baba olarak onları seviyoruz. Onlar sadece eğitim ve öğretim için üniversitemize gelmiş gençler değiller. Onlar bize ailelerinin emaneti. Bir baba şefkatiyle onlara yaklaşmak bizim boynumuzun borcu. Bir taraftan verdiğimiz eğitimle ilime, bilime, ülkeye hizmet edecek hayırlı evlatlar yetiştirirken bir taraftan da ortak manevi duygularımızı paylaşıyoruz” dedi. İftar, konuşmaların ardından çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

İlgili Yazılar