ÜNİVERSİTEMİZ YÖNETİMİ İLE STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ PERSONELİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) yönetimi, Üniversitemiz mensuplarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Personelinin davetine giden Rektör V. Prof. Dr. Erdal Çelik ve Üst Yönetimi kahvaltıda personelle bir araya geldi.

Rektör Vekili Çelik kahvaltıda şunları kaydetti: “Üniversitemiz mensuplarıyla bir araya gelmek, onlarla kahvaltılarda ve çeşitli organizasyonlarda görüşerek , onların moral ve motive olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.  Sırça köşklerde yaşayan rektör olma yerine, personelimize giderek, onlara dokunarak ve onlarla sohbet ederek, kurumsal aidiyet oluşturmak hedefi içerisindeyiz. Bu kapsamda bugün de Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı çalışanlarıyla bir aradayız. Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Enstitüler ve Devlet Konservatuarı da dahil devam etmektedir, ayrıca rektörlük idari çalışanlarımızla buluşmalarımız devam edecektir. ”