DEÜ Haberler

DEÜ KARİYER FUARI İMYO GÜNLERİ

1.917

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen İMYO Kariyer Günleri başladı. İzmir Meslek Yüksek Okulu (İMYO) binasında gerçekleştirilen etkinlik 3 Mayıs’ta sona erecek.

DEÜ İzmir Meslek Yüksekokulu ve İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü desteğiyle DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen İMYO Kariyer Günleri açılış töreni ile başladı.  Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda DEÜ İzmir Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Berrin ONARAN’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlik, VESTEL Genel Md. Yrd. Mustafa ŞAHİNGÖZ ve Vestel Eğitim Müdürü Esra AKGÜN’ün iş yaşamı hakkında tecrübelerini paylaştığı sunumlar ile devam etti.

DEÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof Dr. Ercan AKPINAR’ın ve Dekan Yardımcılarının da katıldığı programda, katılımcı firma yetkilileri, İMYO Yönetimi ve öğrenciler İMYO B Blok Öğrenci Girişi’ndeki alanda kurulan stantları gezdi. İzmir Meslek Yüksekokul Müdürü kariyer günlerine katılarak stant kuran, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, Best Coffee Shop, Cadbim, Ege Seramik, Eldor, Groupe Renault, İzmir Kadastro Müdürlüğü, Konfor Mobilya, Premier Soltu Hotel By Corendon, Sina Textile, Smyrna Boyoz, Tetra, Türkiye İş Kurumu ve Vestel yetkililerine teşekkür belgelerini takdim etti. İMYO Kariyer Günleri 02-03 Mayıs 2018 tarihlerinde devam edecek.

İlgili Yazılar