DEÜ Haberler

AKADEMİSYENLER DEÜ’YÜ ONLINE TANITACAK

1.125

Türkiye’nin öncü üniversitelerinden olan Dokuz Eylül Üniversitesi, tercih döneminde aday öğrencileri bilgilendirmek amacıyla ‘online’ tanıtım çalışması başlattı. Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvar Bölümlerinin Dekan ve Okul Müdürleri, stüdyoya girerek DEÜ’nün sahip olduğu güçlü akademik kadrosu, altyapı olanakları, burs, barınma, kontenjan, kampüs yaşamı ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. DEÜ’nün köklü geçmişinin yanında sahip olduğu tüm olanakları aday öğrencilere en iyi şekilde anlatmayı amaçladıklarını kaydeden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Dokuz Eylül’lü olma ayrıcalığına sahip olmak isteyen tüm öğrencilerimiz Üniversitemizi; Dekan, Meslek Yüksekokulu ve Yüksekokul Müdürlerimizin anlatımlarıyla daha yakından tanıyacaklar. Bu bilgiler, üniversitemizi merak eden tüm öğrencilere rehber niteliğinde olacak. Sosyal medya hesaplarımızdan duyurularının yapılacağı tanıtım programlarımız, youtube.com/deuwebtv adresinden izlenebilecek” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, bu yıl 6-14 Ağustos tarihlerinde yapılacak üniversite tercihlerinde öğrencileri bilgilendirmek amacıyla ‘Tercihim DEÜ’ adıyla ‘online’ tanıtım çalışması başlattı. Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvar Bölümlerinin Dekan ve Okul Müdürleri, stüdyoya girerek DEÜ’nün sahip olduğu güçlü akademik kadrosu, altyapı olanakları, burs, barınma, kontenjan, kampüs yaşamı ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. DEÜ’yü tercih etmek isteyen öğrenci adayları, youtube.com/deuwebtv adresinden yayınlanacak olan programlar ile tüm merak ettikleri sorulara yanıt bulacaklar.

DOKUZ EYLÜL FARKI

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, tercih döneminde aday öğrenciler kadar heyecanlı olduklarını belirterek, “YKS sürecinin ardından öğrencilerimiz şimdi de geleceklerini şekillendirecek adımlardan olan üniversite tercihi maratonuna başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi olarak bizler de, sahip olduğumuz tüm akademik ve alt yapı olanaklarımızı ilk ağızdan anlatarak, öğrenci adaylarımızın tüm merak ettiği soruları yanıtlamayı amaçladık” dedi.

ÜNİVERSİTEMİZİ TANITIYORUZ

Rektör Hotar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu yıl COVID-19 pandemisi nedeniyle üniversite tercih fuarları online olarak gerçekleştirildi. Üniversite olarak çok sayıda online tanıtım faaliyetlerinde ve son olarak YÖK tarafından organize edilen 4-7 Ağustos tarihleri arasında ‘Üniversiteni Keşfet – YÖK Sanal Fuarı 2020’de yerimizi alarak öğrencilerimize üniversitemizi tüm yönleriyle tanıttık. Ayrıca tercihrehberi.deu.edu.tr adresinden de adaylarımıza tüm akademik birimlerimizi yakından tanımalarını sağlıyoruz. Tercihim DEÜ videolarımızda öğrencilerimizi dekan ve müdürlerimizle buluşturuyoruz. Bizi tercih etmek isteyen öğrenci adaylarımız, tercih döneminde aradıkları tüm bilgileri hazırladığımız bu filmlerde bulabilecekler. Öğrencilerimize, hayallerine ulaşabilecekleri, sevdikleri meslekleri edinebilecekleri başarılı bir eğitim hayatı diliyorum.”

İlgili Yazılar