DEÜ Haberler

Hakkımızda

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENEL TANITIM

Kentin dört bir yanına yayılmış yerleşkeleriyle tam bir kent üniversitesi olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttırmak, toplumsal ve bilimsel alanda sahip olduğu öncü konumunu devam ettirmek Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün öncelikli görevlerindendir. Bu göreve uygun olarak, kurum içi ve kurum dışı ilişkilerin doğru yürütülmesi, basın ve yayın kuruluşları ile sağlıklı bilgi akışının sağlanması, bilgi edinme hakkı çevresinde açık ve şeffaf olunması gibi ilkelerle hareket edilmektedir. Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü alanlarında uzman deneyimli personeliyle, sürekli gelişerek 35. Yaşını dolduran Dokuz Eylül Üniversitesi’ni çok daha ileriye taşıma amacını gerçekleştirmeye çalışmaktadır.

MİSYON

Hedefi Türkiye’nin ve Dünyanın en iyi Üniversitelerinden biri olmak olan Dokuz Eylül Üniversitesi’ni bu hedefe yaklaştırmayı sağlayacak her türlü halkla ilişkiler, basınla ilişkiler, medya takibi, kurum içi ve kurum dışı koordinasyon ve bilgi edindirme çalışmalarını gerçekleştirmeyi görev edinmiştir.

VİZYON

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü; Üniversitemizin kurumsal kimliğini pekiştirmek ve üniversitemizi ulusal ve uluslararası alanda eğitim, bilim, kültür – sanat ve teknolojide öncü bir üniversite haline getirmek için kurum içi ve kurum dışı faaliyetlerinin en iyi şekilde yapılmasını sağlamayı hedeflemiştir.