Namık ÇEVİK Hocamızı Son Yolculuğuna Uğurladık

Karşıyaka’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi’nin ikinci Rektörü Prof. Dr. Namık Çevik son yolculuğuna uğurlandı. Çevik için, Beşikçioğlu Camii’ndeki cenaze öncesinde 1987-1996 yılları arasında Rektörlük yaptığı Dokuz Eylül Üniversitesi’ne getirilerek tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törende saygı duruşunda bulunuldu, Prof. Dr. Namık Çevik’in özgeçmişi okundu. Namık Çevik’in eşi Prof. Dr. Necla Çevik de, törende eşine yazdığı şiiri okudu. DEÜ Rektörlük binası önündeki törene DEÜ Rektör Vekili Erdal Çelik, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, DEÜ üst yönetimi, DEÜ’nün önceki dönem Rektörleri ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.