DEÜ Haberler

REKTÖR VEKİLİ ÇELİK, 23 NİSAN’I ÇOCUKLARLA KUTLADI

1.969

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tınaztepe Yerleşkesi içindeki Özel 75.Yıl İlköğretim eğitim kurumlarını ziyaret etti. Çelik, çocuklara hediyelerle sürpriz yaptı, oyun oynadı ve birlikte yemek yedi.

DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tınaztepe Yerleşkesi içindeki Özel 75. Yıl İlköğretim eğitim kurumlarını ziyaret etti. Birinci sınıf öğrencilerinin sınıf içi etkinliğine katılan Çelik, burada çocuklara matematik egzersizi yaptırdı. Birinci sınıf öğrencilerine boyama kalem seti hediye eden Çelik, ana sınıfı öğrencileriyle boyama yaptıktan sonra öğle yemeği yedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında basketbol turnuvasının başlama atışını da yapan Rektör Vekili Çelik, “Dokuz Eylül Üniversitesi olarak, Özel 75.Yıl İlköğretim eğitim kurumlarında geleceğimiz olan çocuklarımıza çağdaş ve bilimsel yöntemlerle eğitim veriyoruz. Onları sevgiyle büyütüp, en iyi eğitimi vererek geleceğimizi şekillendiriyoruz. Bugün onlara sunduğumuz imkanlar, gelecekte yapacakları çalışmalara temel olacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatark’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği bu anlamlı bayramı kutluyor, hepsini sağlık ve başarı dolu bir ömür diliyorum” dedi.

İlgili Yazılar