Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi Yenilendi

Yapısal düzenleme projesi kapsamında kısım kısım yenilenmesine devam edilen hastanede incelemelerini sürdüren Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, bağışçıların yardımıyla yenilenen ve 18 hemodiyaliz cihazı ile 18 yatağın alınmasıyla modernize edilen hemodiyaliz merkezinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Çelik, “Sponsorlar ve bağışçıların değerli katkılarıyla Üniversitemizin yenilenmesine devam ediyoruz. Üniversitemize katma değer getiren girişimcileri destekliyor ve bu işbirliklerini yönetim olarak önemsiyoruz. Her şeyi hükümetimizden beklenmemesi gerekiyor. Bu noktada hayırsever vatandaşlarımız imdadımıza yetişiyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Değerli bağışçılarımız Sayın Ergun Seval ve Reyhan Seval’e içtenlikle teşekkür ediyorum.” dedi.