DEÜ Haberler

DOKUZ EYLÜLLÜLER YEMEKTE BULUŞTU

1.479

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) tarafından, geleneksel hale getirilmesi planlanan “Dokuz Eylüllüler Yemek Günü” etkinliği, Rektörlüğe bağlı 6 yemekhanede gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği yemekte konuşan DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, “Zamanla gelenekselleşmesini istediğimiz ve ilkini düzenlediğimiz ‘Dokuz Eylüllüler Yemek Günü’nde üniversite yönetimi olarak yerleşkelerimizde öğrencilerimiz ve personelimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  

Bilimsel ve akademik çalışmaların yanında öğrencilerin daha iyi sosyal şartlarda eğitim görmesini amaçlayan Dokuz Eylül Üniversitesi yönetimi, bu kez de yemek günü düzenledi. Dokuz Eylüllüler Yemek Günü nedeniyle DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik Rektörlükteki Yemekhanede, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Hüseyin Çatal Tınaztepe Sosyal Tesislerde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Banu Esra Aslanertik Tıp Fakültesi Öğrenci Yemekhanesinde, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Recep Yiğit Buca Eğitim Fakültesi Öğrenci Yemekhanesinde ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Kamil Koçak da DEÜ Karma Öğrenci Yurdu Yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yemek yedi.

BİRARADAYIZ

“Üniversite yönetimi olarak özveriyle çalışan personelimizin ve bize emanet edilen öğrencilerimizin kendilerini özel hissetmeleri, kurumsal aidiyetin güçlenmesi ve motivasyonlarının artması için hep beraber olmak istedik” diyen DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zamanla gelenekselleşmesini planladığımız ve ilkini düzenlediğimiz ‘Dokuz Eylüllüler Yemek Günü’nde üniversite yönetimi olarak tüm yerleşkelerimizde öğrencilerimiz ve personelimizle birlikte yemek yedik. Yemekhanelerimizde bugüne özel bir menü hazırlattık. Biz, birlikte çalışarak başarıyı elde eden bir kurumuz. Bu vesileyle herkese teşekkür ediyor ve afiyet olsun diyorum.”

Etkinliğe katılan personel ve öğrenciler, yemek nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek, üniversite yönetimine teşekkür etti.

Dokuz Eylüllüler Yemek Günü Albümü İçin Tıklayınız
İlgili Yazılar