DEÜ Haberler

PROF. DR. NÜKHET HOTAR BAYRAM MESAJI YAYINLADI

1.443

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, yayınladığı bayram mesajında, “Türk ve İslam dünyasının birlik ve beraberliğinin kadim simgesi, milletçe manevi duygularımızın yükseldiği Kurban Bayramı’nın, Milletimize ve tüm İslam Âlemine, barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı tebrik mesajında, bayramın Türk Milleti ve İslam Âlemi için önemine dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, hasretlerin bittiği, küslerin barıştığı, küçüklerin ve büyüklerin bir araya geldiği, milli ve manevi duyguların yükseldiği günlerdir. Türk ve İslam dünyasının birlik ve beraberliğinin kadim simgesi, milletçe manevi duygularımızın yükseldiği Kurban Bayramı’nın, Milletimize ve tüm İslam Âlemine, barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Yaşadığımız bu manevi duyguları, geleceğimiz olan gençlerimize aşılamak için özel bir anlamı olan Kurban Bayramı’nın, küslerin barışması, birbirine hasret kalanların buluşması, birlik ve beraberliğin artması için değerlendirilmesi gerekir. Bilimsellikte, Ar-Ge ve İnovasyon üzerine hedefler çizmiş, devletinin bekası, milletinin refahı için canla başla, yorulmadan çalışan Dokuz Eylül Üniversitesi Ailesi adına, Türk Milleti’nin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.”

İlgili Yazılar