23 NİSAN BUCA’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi tarafından Buca Kaymakamlığı, Buca Belediyesi ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karacaağaç Köyü Türk Kadınlar Konseyi İlkokulu ve Ortaokulunda coşkuyla kutlandı.

Programın açılış konuşmasında üniversitenin halkla kaynaşması adına sahadaki çalışmaların önemine değinen Buca Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ercan Akpınar, “23 Nisan’da yapılacak etkinliklerle buradaki çocuklarımızın, bilimin ışığında zihinlerinde kalıcı bir 23 Nisan heyecanının ve coşkusunun oluşmasını hedefliyoruz “dedi.

Kutlamalar kapsamında Buca Eğitim Fakültesi tarafından “Bilimle Şenlenelim” temalı bir program düzenlendi. Bilim, sanat, matematik, mühendislik ve teknoloji ağırlıklı etkinliklerin yer aldığı programda öğrenciler hem kendi etkinliklerini sundu hem de Buca Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanan çalışmalar kapsamında bilim, teknoloji ve sanat heyecanını yaşadı.