DEÜ Haberler

BAMBU OYUN HIZLANDIRMA VE ÖN KULUÇKA MERKEZİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

1.871

Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (DEPARK) Netmarble Türkiye sponsorluğunda açılan İzmir’in ilk Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi ‘BAMBU’, özgün bir oyun fikri olan ve bu fikri geliştirip farklı deneyimler elde etmek isteyen girişimcilerin başvurularını kabul etmeye başladı. Başvurular 22 Haziran 2018 Cuma gününe kadar sürecek.

‘BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi’ Dokuz Eylül Üniversitesi ve Netmarble Türkiye işbirliğinde, İzmir başta olmak üzere dijital oyun sektöründeki tüm yaratıcı kişileri ve oyun geliştiricileri buluşturmak amacıyla Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi – DEPARK ve Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi – DETTO bünyesinde kuruldu. Sektör ve üniversite işbirliğiyle kurulan merkez, özgün bir oyun fikri olan herkesi bünyesine katmayı hedefliyor. BAMBU Oyun Hızlandırma ve Ön Kuluçka Merkezi, dijital oyun dünyasının ortak çalışma alanı sağlayarak tüm girişimci adaylara oyun geliştirme ve ticarileşme imkânını bir arada sunuyor.

GİRİŞİMCİLERE DESTEK

İş fikirlerinin hızla olgunlaşabilmesi ve pazara çıkabilmesi için hazırlanan, yoğun bir şekilde eğitim, workshop ve mentorluk faaliyetleri içeren bir program olan BAMBU Hızlandırma Programı, özgün bir oyun fikri olan, bu fikri geliştirip farklı deneyimler elde etmek isteyen ve oyun dünyasına yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunmayı hedefleyen tüm girişimcilere açık.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Alsancak Rektörlük Yerleşkesinde, 16 Temmuz – 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek programa, 22 Haziran 2018 Cuma, saat 17.30’a kadar

https://bit.ly/2IymQwX linkini ziyaret ederek başvuru formunu doldurmak yeterli.

DEPARK NEDİR?

DEPARK A.Ş, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile kurulmuş Dokuz Eylül Üniversitesi’nin teknoloji geliştirme bölgesidir. Bünyesinde faaliyet gösteren 120’yi aşkın firmaya ev sahipliği yaparak Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Tınaztepe ve İnciraltı kampüslerinde faaliyet göstermektedir.

 

İlgili Yazılar