DEÜ Haberler

REKTÖR VEKİLİ ÇELİK’TEN ÖĞRENCİLERE FİNAL SINAVLARI ÖNCESİ PİZZA ZİYAFETİ

1.693

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, yaklaşan final sınavları öncesinde Tınaztepe Eğitim Kampüsü’nde bulunan Merkez Kütüphaneye giderek öğrencilere gece yarısı sürprizi yaptı. 500 öğrenciye elleriyle pizza dağıtan Rektör Vekili Çelik, “Gece geç saatlere kadar final sınavlarına çalışan öğrencilerimize pizza sürprizi yaparak, onları mutlu etmek istedik. Öğrencilerimize kaliteli eğitimin yanında huzurlu ve sıcak bir çalışma ortamı sunmak görevimizdir” dedi.

Final dönemi sınavlarının başlaması öncesinde kütüphaneyi 7 gün 24 saat hizmete açan Dokuz Eylül Üniversitesi yönetimi, öğrenci odaklı çalışmalarını sürdürüyor. DEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik önceki gece Tınaztepe yerleşkesindeki kız yurdu, karma öğrenci yurdu ve Çok Amaçlı Öğrenci Aktivite Merkezini (ÇAM) ziyaret ederek, öğrencilerin sorunlarını dinledi, notlar aldı. Ardından gece 23.30 sıralarında Tınaztepe Kampüsü içerisinde bulunan Merkez Kütüphaneye giderek öğrencilere sürpriz yapan Çelik, 500 öğrenciye elleriyle pizza dağıttı.

DEÜ’nün, öğrencilerine sunduğu kaliteli ve çağdaş eğitim hizmetinin artarak süreceğini belirten Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik, “Evladımız olarak gördüğümüz öğrencilerimizi üniversitemizden mezun edene kadar güvenliğinden, huzurundan ve sağlığından bizler sorumluyuz” dedi. Çelik, “Kampüsümüzde bulunan Merkez Kütüphanemiz, öğrencilerimize haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz, ailelerinin bizlere emanetleridir. Onların güvenli, huzurlu ve sıcak bir ortamda derslerine ve sınavlarına çalışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yoğun sınav döneminde onların yanında olmak bizi görevimiz” dedi.

ELLERİYLE PİZZA DAĞITTI

Üniversite kütüphanesine gece 23.30 sıralarında gelen Rektör Vekili Çelik, ders çalışan öğrencilere pizza sürprizi yaptı. 500 öğrenciye tek tek pizza ikram eden Çelik, “Öğrencilerimizi kütüphanede ziyaret ederek onlara küçük sürpriz yaptık ve pizza ikram ettik. Kütüphanemizde gece geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilerimize her gün çorba ikram ediyoruz. Öğrenci odaklı çalışmalarımız ve onları mutlu edecek sürprizlerimiz kesintisiz şekilde devam edecek” diye konuştu.

İlgili Yazılar